Stefan Löfvén tar oss emot toppen.

Dom bara ökar och ökar sen han kom till ordförandeposten, jag menar naturligtvis Socialdemokraterna då.
Som metallarbetare och inbiten och stolt sosse som är uppvuxen i en borgarfamilj så är jag oerhört glad över att vi fått en äkta homosapiens, en man med en vilja av stål till partiledare, med andra ord ....en metallarbetare från norrland.

Sedan Stefan Löfvén kom till makten så har moderaterna minskat 1,8% och socialdemokraterna ökat 4%, alliansen har minskat 1% och det rödgröna har ökat med 1,8% , Socialdemokraterna knappar in på moderaterna och i 4 av dom 5 viktigaste politiska frågorna så har just Socialdemokraterna störst förtroende idag.

Men alla vet vi att Stefan Löfvén vill ha ett sunt och bra sverige, en modell som är ett modernt och tryggt sverige oavsett om man jobbar, är sjuk, pensionär eller arbetslös så ska man känna sig trygg i sin vardag.

Med den politiken regeringen för idag så är det inte så när folk blir utförsäkrade på löpande band en efter en, för att tillslut sättas i det nya tidens slaveri, det som kallas fas 3.

Nu har vi fått en man som arbetat sig upp från grunden till den plats han är idag, vilket är bara en stor fördel för en toppolitiker då det är dom som vet bäst hur det är att leva på en vanlig "svenssonlön" och som därför också kan föra en bra politik därefter.

Man kan ju fråga sig hur mycket Fredrik Reinfeldt har slitit i sitt liv för att få ihop till brödfödan och kunna försörja en familj för att sedan mot månadens slut inte ha så mycket kvar, man kan ju också fråga sig hur mycket Reinfeldt har i sjukpenning, hur mycket har han i pension när han drar sig tillbaka, förmodligen blir det om några år bara.
För längre än 2014 kommer han inte att få regera över sverige om han fortsätyter som han gjort sen 2006 då han tillträdde som statsminister.

Det är dags att få en statsminister som vet hur verkligheten ser ut för majoriteten i Sverig, det är dags att vi får en statsminister som vet vilken politik som gynnar svenska bvefolkningen bäst och vad som gynnar sverige bäst, det är frågor som jag tror att Stefan Löfvén har ett bra svar på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0