Staten blir vaktbolag.

Vad är statens syfte gentemot medborhgarna? Enligt mitt tycke så är det ju att dom ska ta hand om dom och se till att vi medborgare har en bra välfärd, men istället blir det mer och mer övervakning, vaktbolag finns det massor av i vårat avlånga land så det behöver inte staten syssla med.
Nu ska det införas en till databas utöver dom 3 som redan finns i sverige, dom databaserna har försäkringskassan, arbetsförmedlingen och statistiska centralbyrån, men nu ska även Institutet för arbetsmarknads- och utbildningspolitisk utvärdering ha en också, samt att det ska finnas lite mer utökade uppgifter om oss medborgare.
Det kommer att vara uppgifter såsom etniskt ursprung och huruvida man är medlem i facket eller inte, men jag personligen tror ju att det bara är en början på total kontroll över dom som bor i sverige, för det är väl det som våran alliansregering vill och nästa steg blir väl lagring i databas om sexuell läggning också.
 
Varför gör dom då så här regeringen, jo dom säger att det är viktigt ur forskningssynpunkt men om inte alliansregeringen följer dom råd som forskarna ger varför ska dom då gå ut och säga att dom vill underlätta för forskarna, dom har tillgång till dom uppgifter dom behöver redan....utan denna extra databas.
Så det här med att skydda dom känsliga personuppgifterna är helt uteslutet nu också, vad händer med personuppgiftslagen då? skrotar dom den eftersom den reglerar just det där med skyddet av vissa känsliga personuppgifter.
 
Men så länge vi har en alliansregering med totalt känslokalla politiker i alla allianspartier så kommer det bara att bli värre och värre i Sverige, nästa val hoppas jag innerligt att svenska folket inte går på Reinfeldts lögner igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0