Höj pensionsåldern till 75 år!!!

Höj pensionsåldern till 75 år, dår får vi den standard vi önskar säger Fredrik Reinfeldt, men om vi nu tar en titt på vårat samhälle idag och bl.a. ungdomsarbetslösheten (125 000 ungdomar), är det då rimligt att höja pensionsåldern.
för dom som redan är ute i arbetslivet vill Våran statsminister Fredrik Reinfeldt att dom ska stanna kvar där i 10 ytterligaren år.
Vad har då regeringen tänkt att dom yngre som är utanför arbetsmarkanaden ska göra då, ska dom få vänta till dom är  mellan 30-40 år med att komma in på arbetsmarknaden, och första då kanske kunna börja bilda familj, köpa hus och bygga upp en trygg tillvaro, näe där får dom nog ta och tänka om litegrann.

Dessutom kan han ju inte bara höja pensionsåldern till 75 år och tro att vi... människor..(ja jag skrev människor, inte maskiner) ska orka med detta då han inte föreslår nån satsning på bättre arbetsmiljö, kompetens och utbildningar, högre pensionsålder måste gå hand i hand med bättre satsningar på bättre arbetsmiljö, bättre och fler kompetenshöjande utbildningar.
se till att ta hand om dom arbetslösa först, och det är ju trots allt ungdomarna som ska föra detta land vidare efter den äldre generationen, men våran statsminister verkar tro att det är bara en generation som ska ta hand om detta samhälle vi lever i men precis som i en fotbollsmatch eller hockeymatch så sätter man in nytt follk när dom andra blir trött eller skadad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0