FOI, FP eller regeringen....vem ljuger?

Vad är det som händer och sker i våran regering nu egentligen? Ska Sverige gå emot allt som våra politiker sagt om vapenexport, mänskliga rättigheter och diktaturer.

Det har avslöjats att försvarets forskningsinstitut (FOI) har ingått ett samarbete om att bygga en missilfabrik som ska vara belägen i Saudiarfabien.
Men då inte alliansen kom så bra överrens i den frågan så kom FOI på den så utomordentligt smarta idén att genomföra samarbetet ändå men via ett bulvanföretag enligt bolagets firmatecknare.

Jan Björklund(FP) själv säger att han inte visste nånting om detta samarbete, har han blivit blåst eller är det bara så att han ljuger? än så länge vet bara han svaret men det kommer nog fram ändå tillslut vad som är sanning, det är bara att vänta och se.
Regeringen kan ju inte direkt neka heller då FOI uppgett att regeringen kände till denna uppgörelse, vidare uppger ju även FOI att regeringen tillsammans med just FOI och Inspektionen för strategiska produkter(ISP) har förhandlat om affärsupplägg för denna  rörelse.

Så nu ska vi som skattebetalare bli egna företagare inom vapenbranschen också, det låter ju verkligen intressant men där har ju i allafall jag ett problem....jag har inte gjort lumpen och kan inte så mycket om vapen....men kanske regeringen kan fixa nån utbildning i smyg åt mig, för att göra saker i smyg är dom tydligen bra på.
En sörja utan dess like för regeringen att reda ut, det låter det som i mina öron i allafall.
Men det kan dom gått ta om det är så dom tycker att svenska folket ska behandlas, vi som betalar deras löner och som skapar välfärden med våra skattepengar, pengar som det nu verkar som om dom ska gå till nån vapenfabrik i Saudiarabien.

Nu är frågan vem som ljuger och vem som blåser vem och vad är det våran regering egentligen vill, vad hände med allt prat om vapenexport till diktaturer som kränker mänskliga rättigheter och Folkpartiet som hela tiden var emot just denna vapenexport.

I någons garderob ligger det nu ett lik i allafall och det visar sig väl i slutänden vem det är....kanske därför Fredrik Reinfeldt ska sälja sitt hus nu, för att det luknar ruttet lik där.


Kommentarer
Postat av: Reidar Solem

Men Joacim då! Vad är det för småsint jäkla vänsterpropaganda du sitter och förorenar internet med!?

Utveckling är väl om något en mänsklig rättighet! Om det i sin tur handlar om vapen eller barnstolar spelar egentligen ingen roll. Det är ju inte vapnen som dödar utan de som håller i dem.

Så lägg ner eller kom till insikt!MVH

Reidar

2012-03-09 @ 09:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0